vineri, 28 octombrie 2011

Google Adsense este compatibil cu cele de PTC (Payd to Click) ???

Google Adsense este cel mai serios in materie de reclame prin faptul ca nu tolereaza anumite chestii necurate cum fac altii.

Un asa zis lucru necurat sunt si site-urile / blogurile de PTC care este o afacere pe net , dar din pacate in foarte multe cazuri este si "TEAPA" pentru utilizatorii acestui tip de program.

Din acest motiv Google Adsense nu este compatibil cu PTC-ul , va zic 100 % ca daca inserati codul de Publisher Adsense in blogul sau site-ul vostru care are banner de tip PTC si ajungeti la peste 1000 de vizualizari pe zii atunci va puteti lua adio de la contul de Google Adsense.

Bun, dar atunci ce reclame pot posta pe site-ul / blogul meu cu bannere PTC  ???

Cea mai buna solutie ar fii AdHitz , dar din pacate nu prea este valabil pentru regiunea noastra , aici ma refer la  " ROMANIA" , pun si o poza:

Daca aveti un prieten in strainatate ii spuneti sa isi faca el cont si va inscrie el site-ul / blogul vostru. Este cea mai buna varianta posibila.

Mai sunt programe nu va faceti probleme  : Clicksor , Smowtion ......

Ar trebui sa alegeti unul din aceste programe nu Google Adsense mai ales ca ma gandesc ca ati fost acceptat foarte greu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu