marți, 1 noiembrie 2011

Se Pot Face 1000 $ / Saptamana Din Afaceri Online ???

Se Pot Face 1000 $ / Saptamana Din Afaceri Online   ???

Aceasta este intrebarea pe care si-o pune orice internaut care isi incepe afacerile online prima data.

Cei care au experienta stiu ca acele reclame sunt false, adica cei care promoveaza diverse afaceri se ocupa de foarte mult timp si sunt site-uri vechi de prin anul 2006 - 2007.

Sa fim seriosi 1000 $ / saptamana ???

Fiecare persoana care incepe afacerile online vede in primele luni ale activitatii lor pe net ca este foarte greu sa faci 1 $ pe zi.

Cei care fac 1000 $ / saptamana si pun incasarile din PayPal sau AlerPay posteaza mai bine zis incasarile din Ebook-uri si membership , nicidecum banii pe care ii fac ei din afacere.

Asa este foarte usor sa faci 1000 $  /saptamana pentru ca au o promovare "beton" pentru ca isi permit sa investeasca 10 $ in fiecare zii cu ajutorul site-urilor gen Traffic Exchange si PTC.

Mai sunt foarte multi care falsifica contul de AlertPay pentru ca il fac identic in Excel si pun valori fictive si asa omul crede ca face o afacere buna daca el cumpara acel produs.

Rar sunt persoanele care fac cu adevarat 1000 $ / saptamana , dar care fac acesti bani niciodata nu va spune sistemul lor pentru 19$ cat vand altii sistemul.

Ar fii o prostie sa ii spui unui om cum sa faca 1000 $ / saptamana pentru 19$.

In primul rand ti-ai bate joc de tine si de munca ta.

Concluzia: Nu aveti incredere in tot felul de produse. cel mai bine este sa cautati pe net despre acel produs si sa vedeti daca sunt pareri  pro sau contra acelui produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu