sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Sa vorbim putin despre "Traffic Exchange"

"Traffic Exchange" sau cum mai bine zis schimb de trafic intre internauti este cel mai cautat pe net.

Cu ajutorul lui ne marim traficul spre site-ul nostru fara sa ne stresam.

Trebuie sa stim ca el este un trafic artificial si ca nu este targetat.

Cum putem afla asta ???

Foarte simplu , este de ajuns sa ne uitam de exemplu la blog / site la surse de trafic si vom vedea ca nu este nici o sursa si ca in acest caz traficul nostru nu este targetat.

Pentru a avea traficul targetat blogul / siteul trebuie sa fie inscris in directoare sau sa avea postate anunturi sociale care sa aiba adresa url al blog-ului / site-ului nostru.

Traffic Exchange este acceptat de Adhitz , Text Link Ads , Clicksor , Smowtion  , Bidvertiser dar si aici veti avea probleme pentru ca traficul spre blog-ul / site-ul vostru nu se contorizeaza.

Din acest motiv Google Adsense nu accepta acest tip de practica.

=> Am sa postez ce scrie Google Adsense despre alte surse:

"Surse de trafic
Anunţurile Google nu pot fi plasate în pagini care primesc trafic din anumite surse. De exemplu, editorii nu pot participa la programe cu plata pe clic, nu pot trimite e-mailuri nedorite sau afişa anunţuri ca urmare a acţiunilor unei aplicaţii software. De asemenea, editorii care utilizează publicitatea online trebuie să se asigure că paginile lor respectă Regulamentul Google privind calitatea paginii de destinaţie."

=> Acuma ce scrie Easyhits4u - Numarul "1" in Traffic Exchange

"Please avoid submissions of sites with AdSense ads to any traffic exchange. This is against Google AdSense Program Policies and may result in cancellation of your Google AdSense account."

Personal si eu folosesc traffic exchange dar nu pentru blog-uri / site-uri unde am inserat codul adsense.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu